Twee mensen staan voor een schilderij

Twee mensen staan voor een schilderij 2019-02-27T14:02:27+00:00

Project Description

Mary Summers, heldin en leadzangeres van de band The Pimpels, zoekt haar oergrond. Na een optreden met de band (op een kroonfeest) komt ze in aanraking met een orakel. Ze raakt zodanig bedwelmd door de orakelsfeer dat ze dood neervalt. Ze reist vervolgens door de exterritoriale ruimte waar de spiegeltijd heerst.

Mary Stuart, prinses of orange; reporter Koos Koetsmuis, (die steeds de waarheid verdraait): SMUK International (multinational met ceo Raoul Octopus); en Jean Van Gent (duizendpoot en geliefde van Mary Summers), reizen met haar mee. Als een hedendaags sneeuwwitje wacht de heldin op haar prins, zal hij haar wakker kussen?

Website Ineke van Doorn
Website Veronique Hogervorst

NIEUWS!

Willem Urania trouwt met collectiestuk

Door onze redacteur

H E L S I N K I, Willem (Uilejan) Urania (Uranus 4000.000.000 BC) directeur van het Hedendaags Historisch Museum zal 22 juli a.s trouwen met portret Mary Henriëtta Stuart, prinses of Orange (Bartholomeus vd Helst, 1659).

Willem Urania het hologram,  beweerde ooit een ex-hemellichaam te zijn geweest dat op aarde is gestort ergens begin onze jaartelling, waarbij hij uit het niets is gekomen, om straks ook in het niets te verdwijnen. Hij heeft een obsessie met kroonluchters, wat hem de bijnaam ‘de kroonluchter’ heeft opgeleverd.

Willem voelt zich nauw verbonden met de planeet Uranus, die hij beschouwt als zijn geestesvader. Hij legt uit dat in de astrologie Uranus bij uitstek staat voor het symbool van vernieuwing en voor een breuk met het oude vertrouwde. De planeet Uranus staat ook symbool voor de typische dwarsligger, niet als traditionele opstandigheid, maar om de vrijheid van geestkracht te vieren. Hij is daar trots op.

Kroonfeest

Het is normaal voor musea om op uiteenlopende manieren aandacht te generen voor hun collecties. Als marketingstunt, wat in dit geval internationale aandacht haalt, trouwt Willem Urania op 22 juli 2029 met een collectiestuk uit het Hedendaags Historisch Museum, het portret van Mary Henriëtta Stuart, prinses of Orange (Bartholomeus vd Helst, 1659) Tevens wordt hij gekroond tot Koning van het Hedendaags Historisch Museum aldaar. Op dit Kroonfeest, waar groots zal worden uitgepakt, kondigt hij een lancering aan van het Hedendaags Historisch Museum. Gasten kunnen zo als eerste de collectiestukken in de ruimte bewonderen. Gezien de affiniteit, die de zangeres Heldin Summers van de internationaal bekende muziekband The Pimpels heeft met het schilderij van Mary Stuart, geven zij acte de presence in de vorm van een spectaculair optreden. Na het optreden houdt Willem Urania een speech waarna de huwelijksceremonie en de kroning plaats zal vinden. Het paar zal met de gouden koets, die Koos Koetsmuis voor deze speciale gelegenheid zal uitlenen aan Willem U., naar het lanceerplatform worden gebracht en uitgezwaaid. De lancering van het Hedendaags Historisch museum zal om 24u die nacht plaatsvinden.


Nachtclub

Voor het avondprogramma zal een nachtclub zijn opgezet in de tempel van HoneyLali. De show ‘Countdown’ zal duren tot in de kleine uurtjes. In de HoneyLali tempel zal een professionele DJ, apparatuur, een dansvloer, lichten en cocktailbar geplaatst worden, en er kan een orakel worden geraadpleegd.

Project Details

Categories: